ARTISTERNE

FADBAMSEN (SIGNET ARTIST)

Rapper - Producer


Fadbamsen er en af Dansk raps nye stjerneskud, han vil kun høres ikke ses og det gør, at der er en hel del mystik omkring hans person!


Fadbamsen er en vaskeægte Københavnsk Vestegns knægt og det kan høres i hans rap/tekster - hardcore rap er hans stil og med Doc bag pulten kaster han de fedeste rim og med et flow, som mange misunder.


Kontakt Doc.Production  - kontakt@docpro.dk

Doc.T.


Doc.T. er en af Dansk raps tunge drenge


Doc.T. har siden 1988 lavet Dansk rap musik og er i dag kendt, som en af Dansk raps tunge old school drenge - med sine 46 år er han stadigvæk fuld aktiv, han både skriver og producerer sin egen musik og i samarbejde med DIGIDI udgiver han stadigvæk sin egen musik online - Det er indtil videre blevet til hav udgivelser og der er flere på vej!


Kontakt Doc.T. - kontakt@docpro.dk


Doc.T. har desuden medvirket i film, TV serier og på andre musik udgivelser - klik på billederne for neden -

Patrick “Padden” Vallys

(Padden har en royaltyaftale med Doc.Production)


Padden er til dagligt Stand up komiker og det er med stor succes!  hele sit liv, har Padden været vild med rap musik, netop derfor har han nu kastet sig ud i, at lave hans egen musik og tekster.  Patrick er vokset op i Charlotteagers (Hedehusene) hårde miljø og har derfor en hel del at fortælle om hans ungdom osv. 


Da vi er personlige venner med Patrick/Padden, har vi valgt, at hjælpe ham lidt på vej med singlen "Den indre dæmon"


Følg Padden på facebook -  Klik herPadden - Den indre dæmon

MC. TASE (er ikke en signet artist, vi producerer beats til Tase)


Tase er en af de gamle drenge, en vaske ægte gade poet


MC. TASE er en af del slags artister, som bare rammer noget i en når han spytter sine rim - han er pt. hjemløs og taler derfor gadens sag i sin meget hårde lyrik. De fleste rappere har et alias, hvor de spiller en rolle når de rapper, men det gør Tase absolut ikke, MC.  Tase taler kun om den barske  virkelighed og han er ikke bange for, at udstille sig selv frem for verden, han er den ægte vare og vi er super glade for at arbejde med Tase.


Tjek Tase's musikvideoer ud:


1. 3 år & 3 måneder


2. Fra Forstanden


3. Karlson på taget


Følg Tase på facebook - Klik her


DOC.PRODUCTION - MUSIC ONLINE LABEL